organizację imprez okolicznościowych i eventów zgodnie z potrzebami klienta, negocjacje z dostawcami, zawieranie umów, logistyka i kontrola dostaw, monitorowanie działań konkurencji, planowanie i zarządzanie strategią PR-marketingową, zarządzanie finansami restauracji w tym przygotowywanie raportów i księgowanie dokumentów, kierowanie podległym zespołem, dbałość o atmosferę i wystrój restauracji, załatwianie formalności związanych z prowadzeniem lokalu wykształcenia min. średniego, mile widziane wyższe o kierunku ekonomia, zarządzanie i marketing, technologia żywności, nastawienia na pracę z klientem zew. i wew., umiejętności komunikacji i budowania relacji, umiejętności analitycznego myślenia, dobrej organizacji pracy, umiejętności zarządzania ludźmi,, gotowości do pracy w zmiennym, dynamicznym otoczeniu, gotowości do wyjazdów służbowych, dyspozycyjności i elastyczności, znajomości pakietu MS Office, prawa jazdy kat. B. przyjazną i otwartą atmosferę pracy, w gronie specjalistów, którzy do swoich obowiązków podchodzą z pasją i zaangażowaniem, pakiet prywatnej opieki medycznej, dofinansowanie do karty sportowej, atrakcyjny pakiet socjalny (m.in. dofinansowanie do wypoczynku, paczki świąteczne), standardowe narzędzia pracy (notebook, telefon komórkowy).
Aplikuj teraz | |
Detale ogłoszenia: | Manager Restauracji Zdrojowa |
Sprzedawca: | COLIAN SP. Z O. O. |
Rodzaj: | Sprżedam - prywatne |
Województwo | Wielkopolskie |
Miasto: | Opatówek |
Kategoria: | PRACA |
To ogłoszenie jest starsze niż 2 miesiące. | |
Edytuj | |
Zgłoś | |
Podziel się: |
Facebook
Twitter
|
Link: |